Ex terug krijgen: De beste manier om je ex opnieuw voor je te winnen!


De beste manier om je ex opnieuw voor je te winnen en terug te krijgen is om geen contact met je ex te hebben voor een bepaalde periode. In deze tijd gaat je ex realiseren wat de consequenties van de beslissing zijn en jij gaat jezelf verbeteren en ontwikkelen. Je ex terug krijgen is een lang proces en in deze periode ga je je ex opnieuw voor je laten vallen. De emotionele aantrekkingskracht moet worden vergroot door een nieuwe ‘jou’ te worden en te veranderen.

De beste manier om je ex terug te krijgen

Over het algemeen is gebleken dat de meeste relaties bij elkaar zijn gekomen doordat er een periode van complete radiostilte is geweest. Dit fenomeen wordt ook wel de ‘geen contact regel’ genoemd. Een periode waar je vooral aan jezelf denkt en je ex partner achterwegen laat. Hoe lastig het ook is, om je ex terug te krijgen moet je terug naar de basis en verandering doorvoeren. Er zijn 3 fases waar je in gaat om de meeste kans te hebben. Je ex terug krijgen is een lang proces en vereist veel aandacht.

  • Fase 1 | Geen contact met je ex en absolute radiostilte creëren.
  • Fase 2 | Contact opbouwen en werken naar een real life afspraak of meeting
  • Fase 3 | Aantrekkingskracht vergroten en opnieuw een sterke band opbouwen die er voorheen was.
ex terug winnen ex terug krijgen

Waarom is geen contact hebben zo effectief?

Wanneer je gedumpt bent door je ex ga je door een moeilijke periode. Het kost veel tijd om dit verdriet te verwerken en er zijn veel momenten dat je je rot voelt. Constant gaan de gedachten naar je ex. Je wil gewoon je ex terug! Het liefst komen jullie vandaag nog terug bij elkaar. Om dit resultaat te krijgen moet je de psychologie van begrijpen rond een ex. Wat gaat er allemaal rond in de gedachten van je ex en waar denken ze allemaal aan? Het is tijd om de juiste stappen te maken en de goede richting te kiezen.

De truc ligt vooral in het laten missen van je bijzijn. Het is tijd om een periode los te laten. Alle tijd wanneer je elk moment nog contact hebt met je ex zorgt er immers voor dat je ex je überhaupt niet kán missen. Ook zorgt het ervoor dat je geen fouten kan maken, omdat je simpelweg geen contact hebt. Maar wat zijn veelgemaakte fouten?

Overkomen als een wanhopig persoon die niet op zijn eigen benen kan staan

Een bedelaar uithangen en irritante opmerkingen maakt wat het laatste is waar je ex op dit moment aan wil denken

Vermijden van de veelgemaakte fouten met je ex

Wanhopig gedrag is een absolute boosdoener op het gebied van aantrekkelijkheid. Het laat zien dat je niet zonder iemand kan, wat indirect betekent dat je niet onafhankelijk kan zijn. Een eigenschap waar je ex niet op gaat vallen. Wanneer je ex ziet dat je wanhopig bent, gaan ze alleen maar meer afstand nemen. Je ruïneert hiermee je mogelijke kansen op een nieuwe relatie en je imago gaat er ook compleet aan. (Niet dat dat altijd belangrijk is).

De meest effectieve strategie

Na deze korte introductie is het tijd voor de echte leerstof. De regel van geen contact hebben met je ex. Er is niks méér effectief dan het platliggen van alle communicatie wanneer je een breakup ondergaat met je ex. Op deze manier geef je je ex een duidelijk signaal dat je de situatie begrijpt en dat je de keuze respecteert. Dit laatste is zo belangrijk. Respect hebben voor de keuze van je ex-geliefde om afstand te nemen van elkaar. Hierdoor kom je niet over als een ‘pusher’ of wanhopig persoon.

Door deze strategie van geen contact te gebruiken laat het je ex zien dat je een eervolle man of vrouw bent die kan omgaan met verschillende situaties. De radiostilte met je ex creëert een vorm van vertrouwen tussen jou en je ex-partner, en kan je relatie soms nieuw leven in blazen. Zonder ook maar iets te hoeven doen. Ja, de afstand bewaken. Maar als dat het is?!

Controle

Voordat er een keuze gemaakt is om niet langer met elkaar te zijn is het je ex die de controle in handen heeft. Dit is natuurlijk normaal. Jij hebt er immers niet voor gekozen en ziet nog toekomst in de relatie met de desbetreffende persoon. Diegene die de breakup heeft veroorzaakt heeft de touwtjes in handen en kan als het ware op elk moment terugvallen in de beslissing. Na zo’n beslissing krijgt je ex weer wat er gevraagd is. Dit klinkt al best als een dictator, is het niet?

Op dit moment denkt je ex dat ze je op elk moment terug kan krijgen. Dat het de keuze van hen alleen zal zijn. Jij bent er slecht om ermee akkoord te gaan. Dit beeld hoeft zeker niet de waarheid te worden. Bij de strategie van de regel van geen contact kan JIJ de rollen omdraaien. Een complete 180 graden draai. Er is 1 ding wat je moet doen om dit resultaat te krijgen: de juist dingen doen. Volg de regel consequent en gedisciplineerd.

ex terug krijgen succesrelatie

TIP: Via Succesrelatie.nl heb je tevens de beschikking tot onwijs veel artikelen hoe je een succesvolle relatie krijgt. Informatieve stukken over hoe je een ex terug kan krijgen, of hoe je het best kan daten! Je bent nooit uitgelezen!

Verandering van mindset

Zoals ik vermeld heb hierboven denkt je ex voor de regel van geen contact hebben de macht in handen te hebben. Wanneer ze 1 appje naar je toe sturen met ‘Laten we terug komen bij elkaar’ denken ze dat je zonder ook maar ene twijfel terugkeert. En met de regel van geen contact hebben kan je hier een andere mindset op ontwikkelen.

In de tijd van geen contact met je ex hebben kun je de focus compleet op jezelf richten. Er is veel tijd beschikbaar om nieuwe hobby’s te ontdekken, je passie achterna gaan of je oude vrienden weer een keer te zien. Alles is mogelijk. Nu klinkt dit enthousiast en zijn dit dingen waar je niet meteen behoefte aan hebt, maar tóch is dit zo effectief om je terug terug te krijgen. Een verandering van mindset zorgt ervoor dat je meer gaat denken aan jezelf en veel zelfstandiger wordt. En deze eigenschap gaat je ex aantrekkelijker vinden dan als je wanhopig gedrag vertoont.

De fase na je periode van geen contact met je ex

Na een periode van geen contact hebben komen er een aantal dingen op je af. Je gaat wellicht nadenken wat voor bericht je van plan bent om te sturen en de dag dat het weer kan zal waarschijnlijk spannend voelen. Het is compleet normaal om zenuwachtig te zijn en geen idee te hebben wat je allemaal te wachten staat. Gaat je ex überhaupt wel reageren? Heeft ze mij gemist? Dat soort vragen gaan er waarschijnlijk door je heen.

Los van dat het spannend is (wat dus normaal is) dien je wel goed na te denken over je bericht. Bij voorkeur stuur je gewoon een Whatsappje met een duidelijke reden. Dit is écht essentieel in het terug winnen van je ex. Maar waarom? Ik ga het je uitleggen.

In het beste scenario heb je minimaal een maand lang geen enkel contact gehad met je ex. Complete radiostilte dus. De kans is groot dat je ex het fijn vindt dat je een bericht stuurt. Er is een neutrale emotie en je kan de gesprekken een nieuw leven in blazen. Wanneer je een bericht verzend met een vraag, opmerking of iets wat erop lijkt heb je meteen gesprekstof. Het is voor je ex interessanter om te antwoord op een roeping naar advies dan een simpel bericht ‘Hoi, hoe gaat het?’. Ik hoop dat je dit begrijpt. Mocht je nog leuke onderwerpen willen weten kun je dit artikel lezen.

Verwacht niet te veel in het begin met contact tussen jou en je ex

Ik wil je graag meegeven dat je niet al te veel moet verwachten in de beginfase van communicatie met je ex. Het kan apart voelen om na lange tijd contact met je ex te hebben. Ook gaat het anders zijn dan voorheen en het is goed mogelijk dat je ex de ene keer veel vragen stelt en interesse toont, en de andere keer na één woord gevlogen is. (Dit gedrag wordt ‘warm’ en ‘koud’ genoemd). Dit is een natuurlijke reactie van je ex. Hij of zij weet waarschijnlijk niet zo goed wat die moet doen in verschillende situaties. Houd vooral succesrelatie.nl in de gaten als je hier nieuwsgierig naar bent.

TIP: Wil jij nog meer informatieve artikelen lezen over hoe je ex jou gaat missen? Lees dan vooral dit artikel!

ex terug succesrelatie

Er kunnen ook lange periodes van stilte tussen de berichten vallen. Het proces om je ex terug te krijgen is er één van de lange adem, dus neem hier ook vooral de tijd voor. Kijk er niet gek van op wanneer je ex je een dag of langer negeert. Hier zijn allemaal verklaringen voor. Er is immers gewoon een andere dynamiek tussen jullie beide.

De interactie tussen jou en je ex moet vooral positief zijn. Maak leuke grapjes, klier een beetje en zorg voor een glimlach bij je ex. Breng geen oude relatieproblemen in je gesprekken terug omdat dit alleen maar negatieve ervaringen naar boven haalt. Het is het doel dat je ex gaat realiseren hoe leuk je eigenlijk bent. Het is wel aan te raden om de leuke momenten in de relatie met je ex naar boven te halen. Die prachtige zonsondergang op het strand of dat leuke avondje samen. Dit brengt juist positieve herinneringen naar boven. Allemaal goed om je ex terug te krijgen!

Aantrekkingskracht vergroten bij je ex

Als het goed is heb je tot dit punt geen cruciale fouten gemaakt. Hiermee worden wanhopige en smekende berichten bedoeld. Er is waarschijnlijk een aardige periode achter de rug en dit is allemaal logisch. Het is tijd om een fysieke meeting te organiseren. Voor je ex is dit slechts een meeting, jij moet het natuurlijk beschouwen als een date. Een nieuw moment om je ex te laten zien hoe je bent verandert en ontwikkeld. Als het goed is heb je geleerd van liefdesverdriet en heb je meer aan jezelf gedacht. Je bent zelfverzekerd en klaar voor een nieuwe fase.

Het opzetten van een ‘date’ is niet altijd even makkelijk. Je ex zal af en toe nog terughoudend gedrag vertonen en dit brengt je alleen maar in verwarring. Pak een moment dat er vooral een positieve vibe heerst. Je ex terug krijgen is zoals al vaker gezegd een proces van de lange adem, dus neem hier ook zeker zorgvuldig de tijd voor. Eenmaal een goed moment uitgekozen kun je over gaan naar de daadwerkelijke vraag voor een snelle ontmoeting.

Hoe vraag je aan je ex om af te spreken?

Het is ten eerste niet verstandig om doelloos te vragen om af te spreken. Je moet duidelijk, overtuigend en enthousiast vragen om af te spreken. Denk hierbij aan advies wat je nodig hebt en het leuk lijkt om dit onder het genot van een koffie kort af te spreken. Je hebt bepaalde informatie nodig en dat is de basis van de afspraak. Nogmaals, het is dus een kort afspraakje in eerste instantie waarbij je iets nodig hebt van je ex.

In deze meeting met je ex kan je laten zien dat je veranderd bent. Je leven is anders geworden en er is veel gebeurd. (Hoop ik voor je in ieder geval). Meestal roept dit een vorm van nieuwsgierigheid op bij je ex. Een overduidelijk sein dat het mogelijk is om je ex-geliefde terug te winnen. Na een fijne afspraak met positiviteit zal je ex weer met goede gevoelens aan je denken, kan hij of zij realiseren wat er is laten gaan en dit vergroot je kansen.

Wees zelfverzekerd in alle scenario’s

Succesrelatie wil je graag meegeven dat je ook rekening moet houden met ‘verder gaan’ met je leven. Het constant volgen van je ex en obsessief met je ex bezig zijn levert je ook stilstand op in je ontwikkeling. Je kan niet goed verder leven in zulke situaties. Denk aan jezelf, wees blij met wie je bent en durf ook zeker het andere pad te nemen. Dit pad geeft je nieuwe mogelijkheden en wellicht een fijner en gelukkiger leven. Het mooiste van alles is dat welk pad je ook neemt, je dezelfde bagage nodig hebt. Zelfverzekerd zijn en benieuwd naar het leven in de toekomst. Je ex terug krijgen is een mooi streven, maar als het trekken aan een dood paard wordt, neem de andere afslag. Via bol.com kun je overigens ook veel boeken lezen met het verwerken van bepaalde gevoelens. Zeker een aanrader!

Wil je nog meer informatieve artikelen lezen over hoe je een succesvolle relatie krijgt? Lees dan vooral dit artikel!

Eén antwoord op “Ex terug krijgen: De beste manier om je ex opnieuw voor je te winnen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.