Hoe gaat je ex je missen? Tips en advies zodat je ex je mist!


De meest wetenschappelijke manier hoe je ex je gaat missen is om je ex geen berichten te sturen en een radiostilte creëert. Ook kun je laten zien hoe goed het met je gaat op social media’s op deze indrukken te geven. Je ex gaat je missen door afwezig te zijn en je leven anders in te richten. Dit helpt jezelf niet alleen, maar je ex gaat hierdoor ook gevoelens ervaren dat hij of zij je terug wil.

Hoe gaat je ex je missen?

Om te starten met dit artikel wil ik je graag meegeven dat de verschillende strategieën en manieren hoe je ex je gaat missen soms wat controversieel en manipulatief klinken. Maar het feit is nou eenmaal zou dat ze enorm goed werken. Lees dus zeker dit artikel door om deze strategieën te leren en ze in de praktijk toe te passen. Sidenote: Je ex gaat je hierdoor enorm missen!

Het eerste concept wat je moet begrijpen is het fenomeen ‘ruimte’. Voordat je ook maar enig iets toepast moet je er voor zorgen dat je je ex ruimte geeft.

Voorbeeld: Je telefoon neem je overal mee naartoe, maar je ‘mist’ je telefoon nooit. Het is immers altijd in je broekzak overal waar je heen gaat. Maar stel je bent je telefoon per ongeluk vergeten. Hoe voel je je dan? Waarschijnlijk komen er leegte gevoelens en ben je erg benieuwd naar berichten op social media. Je mist je telefoon enorm! Dit principe gebeurd ook met jou en je ex. Geeft dus je ex de ruimte om je te kunnen missen.

Succesrelatie.nl

Dit zorgt ervoor dat je ex je mist

Er zijn een aantal dingen die je kan doen die ervoor zorgen dat je ex je gaat missen. Ik geef je er een paar!

  • Contact je ex niet voor een bepaalde periode (minimaal 30 dagen!)
  • Verleg de focus op je gezondheid, sociale contacten en school/werk.
  • Gebruik social media in je voordeel
  • Gebruik jaloezie op subtiele manier om je ex je te laten missen
  • Verander je leven
  • Geef minder om je ex

Gebruik social media in je voordeel om je ex je te laten missen

Tegenwoordig zijn er perfecte manieren om ervoor te zorgen dat je ex ziet wat je doet, zonder je ook maar enige vorm van contact naar hem of haar zoekt. Gebruik dit dus zeker in je voordeel! Laat bijvoorbeeld zien hoe je leven is zonder je ex. Post een foto van je tocht door de omgeving, het terrasbezoekje met je vrienden of dat te gekke feest afgelopen weekend. Maar let wel op dat je het subtiel doet. Geloof me, je wil er niet voor zorgen dat je ex erachter komt dat je dat soort dingen deelt vóór diegene. Het feit is dat als je dit op een goede manier doet, je ex je kan gaan missen en benieuwd is hoe je eraan toe bent.

Jaloezie op een subtiele manier

Deze vorm van jaloezie creëren werkt enorm goed. Ik ga het je uitleggen. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld op een leuke activiteit bent wat een groep kan doen. Samen met je vrienden doe je een bepaald iets en hier ga je gebruik van maken. Het kan voorkomen dat je een goede vriend(in) hebt die je ex ook kent. (Kleine side note, zorg er wel voor dat deze vriend ‘neutraal’ genoeg is met jou en je ex).

Vervolgens heb je een onwijs leuke dag en ben je op je top van je kunnen. Je hebt een glimlach, bent positief en flirt misschien wel met het andere geslacht. Er is een kans dat je ex dit allemaal te weten komt ‘via via’. Het is een kleine wereld tegenwoordig. Geloof me, wanneer je ex hoort dat je een geweldig leven hebt en over de relatiebreuk heen bent, levert dit alleen maar jaloeziegevoelens op. Een manier waarop je ex je gaat missen!

Een breakup is een complexe gebeurtenis. Je gaat door ongelofelijk veel emoties en het is een lastige periode. Vergeet niet dat (juist in deze periode!) je de meeste ontwikkeling kan maken. Al deze tips en tricks kunnen je dus ook helpen om deze ontwikkeling te bevorderen!

Verander je leven

Hoe gaat je ex je nog meer missen? Op een andere manier je leven invullen is misschien wel één van de belangrijkste dingen om ervoor te zorgen dat je ex je gaat missen. Hij of zij gaat zien op wat voor manier je je leven hebt ingevuld en kan je hierdoor gaan missen. Ga bijvoorbeeld naar de stad en koop nieuwe kleren. Dit klinkt als een erg kleine verandering, maar het feit dat je deze nieuwe outfits voorheen altijd deelde met je ex zorgt er toch voor dat ze misgevoelens kan krijgen. Verder kun je is een ander kapsel nemen, zoals eerder gezegd kun je nieuwe activiteiten en hobby’s vinden. Stap van de bank er probeer het uit! Het voordeel van deze manier is dat je jezelf verder helpt, en je ex je gaat missen!

De lastigste tip: Geef minder om je ex

Wij mensen zijn erop gebouwd om te willen wat we niet kunnen krijgen. Klinkt dit je misschien nog een beetje vaag om de oren? Laat me het je uitleggen. Toen jij nog in je relatie met je ex zat heb je een gevoel kunnen ervaren van geluk en investeerde je op momenten wellicht iets minder in de relatie. Het was immers al een tijd aan en je neemt dit dan al snel op als ‘normaal’. Nu er een breuk is geweest probeer je allerlei dingen te ondernemen om je ex terug te krijgen of hem/haar misgevoelens te laten ervaren. Al die acties zijn zulke ondernemende dingen die je tijdens ‘wat je al had’ niet aan dacht. Al die extra investeringen komen nadat je hebt ervaren wat het leven is zonder iemand.

Wat ik probeer aan te geven is dat hoe minder je om deze situatie met je ex geeft, des te beter je de complete situatie af bent. Loslaten klinkt misschien gek als je je ex misschien wel terug wil, maar het is de beste manier om:
1. Verder met je leven te gaan
2. Te laten zien wat ze heeft achter gelaten

Het gekke aan deze manieren zijn dat je ex op den duur jou wilt laat herinneringen aan hem of haar. Ze bewondert dat je er zo goed bovenop gekomen bent en is meer dan nieuwsgierig naar je. De aantrekkingskracht is dus enorm gestegen.

Het voordeel van de strategieën en tactieken om je ex je te laat missen is dat wat je ook doet, er beter van kan worden!

Mocht je niet zo goed weten wat je moet doen heb ik nog een tip voor je. Een boek die ik je zeker kan aanraden om te lezen is ‘In 10 stappen klaar met je ex’, geschreven door Renata Vermeulen. Die kan je hier bekijken.

Mocht je nog eventuele vragen of opmerkingen hebben na aanleiding van dit artikel? In de reacties hieronder kun je jouw vraag altijd sturen en de redactie van Succesrelatie.nl probeert je hiermee vervolgens snel te helpen!

Eén antwoord op “Hoe gaat je ex je missen? Tips en advies zodat je ex je mist!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.